Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Απεγνωσμένη έκκληση Έλληνα μαθητή : "Στο σχολείο γίνεται...κομμουνιστική και ανθελληνική προπαγάνδα.Κάντε κάτι!"



 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…


ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΧΝΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ .... ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ , ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ..ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ… ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΑΝ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ… ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ…


ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΩ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ Η ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.. ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! !ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!!! ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ…ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ… .Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ… ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ..


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...................!!! (ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ )

2 σχόλια:

  1. και εγω απο Λαρισα ειμαι ..Εδω και χρονια γινεται αυτο ... με ειχε απειλησει κα9ηγητρια με αποβολη .. επειδη την εβρισα μεσα στην τα3η διοτη μας εκανε κουμουνιστικη και αντιχριστιανικη προπαγανδα !! Οσο ημουν μα9ητης το εκανε συνεχεια .. αλλα παντα εβρισκε αντιλογο μονο απο εμενα !! τυχαινει να εχω γεννη9ει 1η Μαιου .. Και μου ελεγε : Γεννη9ηκες μια ημερα του λαου της εργατικης τα3ης του κουμουνισμου .. και της απαντουσα μακαρι να ειχα γεννη9ει την ημερα της δευτερης ε9νικης επαναστασεως 21η Απριλιου .. και τολμουσε το κουμουνι να με διωχνει απ το μα9ημα .. αυτα ειναι βαλανε ολους τους αριστερους και τους κουμμουνιστες στα σχολεια μας για να μη μιλανε για δε3ιες κυβερνησεις και χουντες και καταστρεψανε τα παιδια του λαου !!! 9α σταματησω εδω γιατι μπορωα να γραφω για ωρες .. για κα9ηγητες που διδασκουν Μαρ3ισμο .. κουμουνισμο Ιουδαισμο στα σχολεια .. Λοιπον . ΖΗΤΩ ΤΟ Ε9ΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη, γεια σου. Δε θέλω να τοποθετώ τον εαυτό μου σε κανένα πολιτικό χώρο καθώς πιστεύω ότι όλο αυτά στερούνται κάθε σημασίας. Σου διευκρινίζω δηλαδή ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου δεξιό ή αριστερό ή ο,τι άλλο. Είμαι φοιτήτρια, 20 χρονών και πραγματικά αγαπάω την πατρίδα μου. Οι καθηγητές σου έχουν κάποια άποψη(την οποία εν μέρει συμμερίζομαι) και εσύ έχεις την δική σου. Αυτός δεν είναι λόγος φυσικά να σε τιμωρούν, αλλά κι εσύ μπορείς να αναλογιστείς μήπως οι απόψεις τους έχουν κάποια βάση(η συμπεριφορά τους αν είναι αυτή που περιγράφεις είναι απαράδεκτη). Το σχολείο είναι χώρος εκπαίδευσης και πολιτισμού και το σχολείο ΟΦΕΊΛΕΙ να καλλιεργήσει όποιον του το ζητήσει . Η προσευχή είναι μια θρησκευτική "τελετή". Εγώ είμαι άθεη, γιατί να πρέπει να κάνω προσευχή; Και αν ήμουν μουσουλμάνα; Παραβιάζει βασικές μου ελευθερίες το να πρέπει να παρίσταμαι στην προσευχή. Και αν ζητήσω να μην παρίσταμαι δεν θα αντιμετωπίσω ύστερα ένα είδος ρατσισμού; Όσο για τις σημαίες, τις παρελάσεις και τα λοιπά, πες μου λίγο πόσους συμμαθητές σου γνωρίζεις που αισθάνθηκαν πραγματικά υπερήφανοι την ώρα που έκαναν παρέλαση. Εγώ δε ξέρω κανένα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί κάτι δήθεν πατριώτες θεωρούν πιο σημαντικό θέμα την παρέλαση παρά να μας στείλουν ένα σωστό καθηγητή να μας κάνει ιστορία. Και όχι ιστορία-παπαγαλία αλλά πραγματική ιστορία. Βάλε για λίγο μόνο τον εαυτό σου στη θέση των αλλοδαπών συμμαθητών σου και θα καταλάβεις που είναι το πρόβλημα. Και μη κάνεις το λάθος να σκεφτείς ότι εδώ είναι Ελλάδα, γιατί έτσι που μας κατάντησαν κάτι "πατριώτες", τα παιδιά μας κι αυτά με τίποτα εγγλεζάκια η γερμανάκια θα κάνουν μάθημα στο σχολείο. Και αυτή η χοάνη πολιτισμών που έχει γίνει το σύγχρονο ελληνικό σχολείο δεν είναι καθόλου αρνητική. Αν γνωρίζουμε την ταυτότητά μας, την πραγματική μας ελληνική ταυτότητα, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας και τις παραδόσεις μας, θα τη χαρακτήριζα μάλλον θετική αυτή τη διεπαφή πολιτισμών. Οι διαφορές μας είναι που μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τις ιδιαιτερότητές μας.
    Ελπίζω να διαβάσεις και να σκεφτείς αυτά που σου έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή