Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ράιχεμπαχ : Να μειώσετε κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις...


Σε δηλώσεις προέβη ο επικεφαλής της task force στην Ελλάδα, Χόρστ Ράιχενμπαχ. Οι δηλώσεις του θύμισαν έντονα τις παλαιότερες παρόμοιες δηλώσεις του ιδίου όταν έλεγε για τους ξένους επενδυτές ότι θα έρθουν «όταν θα βρισκόμαστε στον πάτο». Τώρα είπε ότι είναι απαραίτητη η περαιτέρω μείωση του εργασιακού κόστους για να είναι καλύτεροι οι όροι της ανταγωνιστικότητας. Σε απλά Ελληνικά είπε, δηλαδή, ότι θα πρέπει να γίνουμε … Βουλγαρία για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα. 
Είναι απολύτως φυσικό, βέβαια, ο επικεφαλής της task force να δηλώνει αυτά δεδομένης της ενδοτικότητας των ελλαδικών κυβερνήσεων εμπρός στην τρόικα, αφού δεν έχει βρει ποτέ του αντίσταση σε τίποτα από αυτά που προτείνει.  Ο δρόμος της «κινεζοποίησης» των Ελλήνων δεν είναι ο δρόμος της ανάτασης της Ελληνικής Οικονομίας, αφού οδηγεί τον λαό σε εξαθλίωση. Η ανάταση της Ελληνικής Οικονομίας περνάει από την αναδημιουργία της Ελληνικής Παραγωγής και την σταδιακή προσέγγιση της αυτάρκειας.
Οι Έλληνες δεν θα γίνουν κακοπληρωμένοι υπηρέτες ξένων πλουτοκρατών, ούτε «τοξικομανείς» σε αναζήτηση της επόμενης «δόσης». Είναι επιτακτική, πλέον, η ανάγκη ανάκτησης της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου