Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Απίστευτη προσβολή από 12χρονους Ελβετούς πολίστες σε Ελληνόπουλα.Mε 10 γκολ διαφορά απάντησαν τα παλικαράκια μας!


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια ενός προπονητικού τουρνουά πόλο που διοργάνωσε ο ΑΝΟΓ. Προκλητικοί δωδεκάχρονοι πολίστες από την Ελβετία, κουνούσαν χαρτονομίσματα σε Έλληνες συνομήλικούς τους, σε τουρνουά πόλο που διεξήχθη στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, οι 12χρονοι πολίστες της ελβετικής Λουγκάνο, που ήταν προσκεκλημένη στο τουρνουά, πριν από την έναρξη ενός φιλικού αγώνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, προσπάθησαν να πειράξουν τους Έλληνες πιτσιρικάδες με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.

Ενώ βρίσκονταν στα αποδυτήρια, άρχισαν να τους κουνάνε στο πρόσωπο χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ, ενώ ορισμένοι πέταξαν και κέρματα προς το μέρος τους.

Κάποιοι από τους Έλληνες παίκτες τους τα πέταξαν πίσω, ωστόσο η απάντηση ήρθε μέσα στο νερό όταν στην κυριολεξία "βούλιαξαν" την ελβετική ομάδα κερδίζοντας την με δέκα γκολ διαφορά.


Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνέχεια, ωστόσο όλοι οι νεαροί πολίστες της Γλυφάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους στους γονείς τους, αλλά και στους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΝΟΓ, που έμειναν άναυδοι με το περιστατικό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου