Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ.ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!



Η Σοβιετική κοινωνία ήταν η πρώτη κομμουνιστική κοινωνία στη γη. Ήταν  ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα . Ο αγωνιώδης θάνατος 7 εκ Ουκρανών είχε ένα ευρύτερο νόημα στην διεστραμμένη οπτική των αρχιτεκτόνων του  κομμουνισμού. Υποστήριζαν πως «… πρέπει να κάνεις την επανάσταση , μετά να εγκαθιδρύσεις την δικτατορία του Προλεταριάτου  και μετά η γέννεση του ‘’νέου ανθρώπου’’ μπορεί να γίνει δυνατή…». Η γέννεση του ‘’νέου ανθρώπου΄΄ ήταν ο έσχατος  σκοπός του Μαρξισμού.Μια νέα μορφή του ανθρώπου που θα μοιάζει , σκέφτεται, ενεργεί  διαφορετικά . Οι κομμουνιστές δεν ήταν μόνοι σ αυτήν τους την αναζήτηση.Ο Χίτλερ στην ομιλία του στη Νεολαία του κόμματός του στη Νυρεμβέργη το 1935 αναφέρει «…πρέπει να δημιουργήσουμε έναν νέο άνθρωπο και μια νέα μορφή ζωής  πρέπει να εμφανιστεί …» δηλ. και ο Χίτλερ επιζητούσε τη γέννεση του ‘’νέου ανθρώπου’’

   Βλέπουμε πως και τα δύο συστήματα δεν δέχονται την ανθρώπινη φύση όπως είναι . Βρίσκονται σε πόλεμο μ αυτήν . Αυτήν είναι η ρίζα του ολοκληρωτισμού και την βρίσκεις και στα δύο.Ο ναζισμός από τη μία βασίζεται  σε λανθασμένη βιολογία ενώ ο κομμουνισμό σε μια λανθασμένη κοινωνιολογία,όμως και τα δύο συστήματα υποστηρίζουν πως είναι επιστημονικά και πως έχουν επιστημονικές βάσεις. Και τα δύο συστήματα για κάποιο λόγο δε λειτούργησαν και για κάποιο λόγο και τα δύο άφησαν χιλιάδες ομαδικούς τάφους και εκατομμύρια νεκρούς. Να ήταν σύμπτωση;
  Πολλοί άνθρωποι δε γνωρίζουν ότι οι σοσιαλιστές κήρυξαν δημόσια την γενοκτονία στον 19ο και 20ο αιώνα. Πρώτα εμφανίστηκε τον Ιανουάριο του 1849 στην εφημερίδα του Μάρξ. Εκεί ο Έγκελς έγραψε πως : «…όταν η σοσιαλιστική επανάσταση συμβεί, θα υπάρχουν πρωτόγονες κοινωνίες που θα βρίσκονται δύο στάδια , γιατί δεν θα είναι καν καπιταλιστικές…». Αναφέρεται στους  Βάσκους , Σκωτσέζους νησιώτες , Κρήτες και τους Σέρβους και τους αποκαλεί ‘’ Bolferabfaile’’ δηλ  ‘’κοινωνικά σκουπίδια’’ τα οποία « … πρέπει να καταστραφούν γιατί ευρισκόμενα δυο στάδια πίσω στην ιστορική εξέλιξη , θα είναι αδύνατον να τους ανεβάσεις στο σημείο να γίνουν επαναστατικοί…» Επίσης μιλάει για την ‘’βρωμιά’’ των σλαβικών λαών και θεωρεί πως η Πολωνία δεν έχει λόγο ύπαρξης (έτσι εξηγείται εν μέρει η συνθήκη Ρίμπερντρομπ- Μολότοφ).
  Οι Μάρξ και Έγκελς  ήταν οι πρόγονοι της σύγχρονης πολιτικής γενοκτονίας οι οποίοι δημόσια κήρυτταν την εξολόθρευση «…the classes and the races, too weak to master the new conditions of life must give way .*(…) They must perish in the revolutionary  HOLOCAUST ** Karl Marx   δηλαδή… οι τάξεις και οι φυλές που είναι αδύναμες για να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες ζωής, θα πρέπει να παραδοθούν. Πρέπει να εξαφανιστούν σε ένα επαναστατικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.*Marx .People’s Paper April  1853**Journal of a History of Ideas .Vol 42.No 1. 1981.

   Τα διδάγματα του Μαρξ και του Έγκελς μελετήθηκαν προσεκτικά απ τον Λένιν ,τον άνθρωπο που εγκαθίδρυσε την πρώτη μαρξιστική χώρα στην Ιστορία.Γιατί όμως  τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα που έχουν άμεση σχέση με την Ιδεολογία αυτή του Μαρξισμού (της εξολόθρευσης δηλαδή) να μπορούν να διακηρύττουν τις θέσεις αυτές  ελεύθερα , χωρίς να κινδυνεύουν να τεθούν εκτός νόμου όπως γίνεται σε άλλες χώρες;Γιατί άλλες πολιτικές δυνάμεις , οι οποίες μάλιστα έχουν δηλώσει πως δεν έχουν καμία σχέση με το ναζισμό , κινδυνεύουν να τεθούν εκτός νόμου; Άραγε το ΚΚΕ γιατί δεν τίθεται εκτός  νόμου όντες υπερασπιστές του Λένιν και του Στάλιν όπως οι ίδιοι αναφέρουν(Bλ. ΕΔΩ).Άραγε γιατί το ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται εκτός  νόμου καθώς πολλές από τις συνιστώσες του υποστηρίζουν τις ακραίες κομμουνιστικές ιδεολογίες (Μαρξιστές, Λενινιστές, Τρορτσκιστές, Μαοϊστές )(Βλ.ΕΔΩ).Άραγε γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν τίθεται εκτός  νόμου καθώς στη ιδρυτική του διακήρυξη  της 3ης Σεπτμβρίου 1974 μιλάει για «… την προσμονή των λαών για τον σοσιαλισμό του Έγκελς , ο οποίος πρέπει και να εφαρμοστεί στην πράξη…» (Βλ.ΕΔΩ)
Όλα αυτά τα ερωτήματα μην περιμένετε ποτέ να τεθούν από τα ΜΜΕ ή από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους ,όσο τα προδοτικά αυτά από-κόμματα συνεχίζουν το προδοτικό έργο τους.

                                                                                                      Τουλγερίδης Γεώργιος
                                                                                                       Ιστορικός - Εθνολόγος

4 σχόλια:

  1. Εαν δεν υπηρχε ο κοκκινος στρατος θα ειμασταν ακομα υπο τη μποτα των ΝΑΖΙ.....σταματηστε αυτη τη χυδαια ταυτοποιηση ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ....ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπα και εγω δεν θα πεταχτει κανας μακακας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειδαμε ρε φαφλαταδες ψευτοεπαναστατες του κωλου κομμουνιστες τι καταφερατε περα απο σφαγες..το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ,πουθεναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κομμουνισμός σκότωσε μόνο 100 εκατομμύρια ανθρώπους, ας του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία! Γιατί όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή