Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ "Save Yourselves ...At Last" ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ NaGio Corp.



Η NaGio δημιουργήθηκε το 2005 από δυο φίλους τους, Νάκη Ζώτο και Γιώργο Καραταγλίδη εξ ου και το όνομα της Na-Κης Gio-ργος στη Λεπτοκαρυά Πιερίας  και είναι αποκλειστικά ομάδα παραγωγής μηδαμινού / μηδενικού προϋπολογισμού.
Ξεκινώντας σιγά, σιγά με απλά "ταινιάκια", γυρισμένα με το κινητό, φτάσαμε σήμερα να έχουμε στο ενεργητικό μας μια ταινία μεγάλου μήκους και αρκετές άλλες μεσαίου και μικρού, χάρη σε ένα καλύτερο επίπεδο που έγκειται σε όλα τα θέματα, από τον τεχνικό εξοπλισμό μέχρι και τα στάδια του production / post production.
Έχοντας δίπλα μας ανθρώπους που αγαπούν την δημιουργία, συνεχίζουμε ακάθεκτοι στον δρόμο του ασυμβίβαστου κινηματογράφου. Με μοναδικά όπλα την όρεξη και την εφευρετικότητα, αυτήν την περίοδο  γυρίσαμε , αισίως την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας μας, υπό τον τίτλο: "Save Yourselves ...At Last", που αποτελεί το τελικό λιθαράκι, της πιο σαρωτικής τριλογίας που έγινε στο κόσμο του underground cinema και γενικό στον χώρο του ανεξάρτητου κινηματογράφου, στην Ελλάδα.
Προσπαθούμε καιρό με τον καιρό να πηγαίνουμε την υπόθεση "NaGio Corp." ένα βήμα πιο πέρα. Μέσα από τους διαδικτυακούς τόπους μας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσουμε την δουλειά μας, έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να δει τις δημιουργίες μας. Η στήριξη σας κρίνεται απαραίτητη για να συνεχίσουμε.
Για αυτούς  τους παραπάνω λόγους σας προσκαλούμε όλους στην πρώτη προβολή της ταινίας μας  Save Yourselves ...At Last" την Παρασκευή 26-4-2013 και ώρα 20:00  στο μπάρ  NOUVEAU στον πεζόδρομο της  Λεπτοκαρυάς  με γενική είσοδο 0 ευρώ( τίποτα,τσάμπα ,nothing).H παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
                                                                            Ταμ ταμ Τεφαρίκ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου