Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Αρχίζει να εμπλέκεται και το "βαθύ Πασοκ" μετά τον Τσοχατζόπουλο


Ο ένας ετοιμάζεται για την Βενεζουέλα και ο άλλος, ο αρχιερέας της Αναγνωστοπούλου ,για τα καταπατημένα των Αγίων Θεοδώρων ή για το Κορακοχώρι.
Μετά την αποκάλυψη του βετεράνου Σπύρου Καρατζαφέρη που βασίζεται σε αξιόπιστη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλής και οι δύο συνεργάτες του ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποφάσισαν να καλέσουν ως μάρτυρες για τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR- M1 τους πολιτικούς που έπαιξαν ύποπτο ρόλο στις συμβάσεις αμυντικών εξοπλισμών, τους έχει λουσει κρύος ιδρώτας.


Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Κώστα.Σημίτη
Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου
Το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο
Τον πρώην υπουργό Γ.Παπαντωνίου
Την πρώην υπουργό Β.Παπανδρέου.


 Ολοι τους ξέρουν πολλά απο αυτά που δεν είπαν στις εξεταστικές επιτροπές και κουκούλωσαν την υπόθεση που βρωμοκόπαγε.
Πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει της απόφασης του ανακριτή προφυλακίστηκε ο Ακης αφού δεν κατόρθωσε να πείσει τον δικαστικό λειτουργό ότι συγγενικά του πρόσωπα εμφανίζονται να διακινούν εκατομμύρια ευρώ, μέσω υπεράκτιων εταιρειών και με αφετηρία τρία σκάνδαλα (Βατοπαιδίου, υποβρυχίων, και πυραύλων ΤΟΡ Μ – 1). Σε λάθος και σύμπτωση απέδωσε και την εμφάνιση του ονόματος θείας της συζύγου του Αικατερίνης Σταμάτη, η οποία εμφανίζεται να δέχεται στον λογαριασμό της το ποσό τω 3.000.000 δραχμών από την εταιρεία Torcaso. Προφανώς έγινε λάθος στο τραπεζικό σύστημα και πιστώθηκε ο λογαριασμός της εκ λάθους, ανέφερε ο πρώην υπουργός.
Οδηγούμαστε σε εξελίξεις. Αφού είναι πανεύκολο απλός μάρτυρας να γίνει βασικός ύποπτος, οπως προβλέπει η Ποινική Δικονομία. Τώρα θα δούμε εαν οι δικαστές έχουν τα "κότσια" να τους στείλουν όλους στα κάτεργα.

1 σχόλιο:

  1. Ο κατάλογος των ονομάτων είναι προφανώς ενδεικτικός, δεδομένου ότι δεν ήταν αυτοί οι μόνοι που συμμετείχαν στα ΚΥΣΕΑ που ενέκριναν τα σκάνδαλα αυτά.

    Ελπίζω η επόμενη κυβέρνηση να έχει την αποφασιστικότητα να στηρίξει την Ελληνική Δικαιοσύνη και να στείλει εκεί που πρέπει, μαζί με τους κοινούς ποινικούς, όλους τους σάπιους.

    Και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι αυτό θα το έκανε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έχει προσεταιριστεί τα μισά στελέχη του παραπαίοντος ΘαΣοΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή