Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΚΑΙΝΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Η συστημική προπαγάνδα των μεγαλοκαναλαρχών εναντίον της Χρυσής Αυγής , έχει δημιουργήσει μια λάθος εντύπωση στους  Έλληνες πολίτες οι οποίοι μη έχοντας , τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι ,πρόσβαση σε πολύπλευρους τρόπους ενημέρωσης υιοθετούν άθελά τους  συστημικές απόψεις της κατευθυνόμενης  ενημέρωσης .Παρακάτω θα απαντήσουμε και θα προσπαθήσουμε να αποδημήσουμε γνώμες οι οποίες δημιουργήθηκαν στον απλό πολίτη όσο αναφορά το θέμα της Χρυσής Αυγής.
-          Η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόγραμμα για την οικονομία και για όλα τα επιμέρους θέματα.
Φυσικά και έχει αναλυτικό  πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα το οποίο μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα της (βλ.εδώ).
 Όσον όμως αφορά το πρόγραμμα για την οικονομία ,θέμα που απασχολεί  όλους τους Έλληνες, οι θέσεις της είναι καθαρές  και σταθερές εδώ και πολλά χρόνια.
1ον Καταγγελία του μνημονίου.
2ον Λογιστικός έλεγχος του χρέους. Να γνωρίσουμε πόσα χρωστάμε , που τα χρωστάμε και πως τα χρωστάμε.
3ον Διαγραφή επαχθούς χρέους. Χρέος δηλ. που  δημιουργήθηκε από πανοτόκια παρά την τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση με τις πλάτες του Ελληνικού λαού.
4ον Στάση πληρωμών των δανειστών για τουλάχιστον μερικά χρόνια ,έτσι ώστε να μπορέσει η Ελληνική οικονομία να σταθεί ξανά στα πόδια της.
5ον Διαρκή κίνητρα έτσι ώστε ο Έλληνας να ξαναγυρίσει στην πρωτογενή παραγωγή, γεωργία , κτηνοτροφία κτλ. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει αυτάρκης έτσι ώστε να μπορούμε να πετύχουμε ένα ικανοποιητικό ισοζύγιο.
6ον Χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη διαδικασιών άντλησης των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων  οι οποίοι υπάρχουν ομολογουμένως σε πολλά μέρη του Αιγαίου και όχι μόνο, σύμφωνα  με σύγχρονες μελέτες του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται κεντρική Γεωπολιτική και ενεργειακή δύναμη στην περιοχή και το Αιγαίο μια Ελληνική κλειστή λίμνη.
-          Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστές και ο ναζισμός είναι αυτός που έκανε κακό στην Ελλάδα.
Σίγουρα ο Ναζισμός των Γερμανών αλλά και ο Φασισμός του Μουσολίνι ,που ξεκίνησαν ως εθνικιστικά κινήματα αλλά στην πορεία πήραν επεκτατική και ιμπεριαλιστική τροχιά φυσικά και είναι κατακριτέα .Όμως στην προκείμενη περίπτωση μιλάμε για την Ελλάδα του 2015, καμία σχέση με την Ιταλία του 1920 και την Γερμανία του 1930.Αυτά τα κινήματα έκαναν τον κύκλο τους  κρίθηκαν και κατέληξαν εκεί που κατέληξαν .Οι Έλληνες Εθνικιστές θα ήταν  αυτοί που και σήμερα αν υπήρχε ένα αντίστοιχο ’40 θα ήταν στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε Μουσολίνι ή Χίτλερ, όπως έκαναν και οι Εθνικιστές του Μεταξά τότε.
Οι ιδεολογίες  και φυσικά δεν μπορούν να κάνουν εγκλήματα ,αλλά τα εγκλήματα τα κάνουν οι λαοί .Επομένως δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς  το ΚΚΕ για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι Μπολσεβίκοι στην Ρωσία αλλά μπορεί  να το κατηγορήσει για τα εγκλήματα του εμφυλίου Πολέμου στην Ελλάδα. Επίσης δεν μπορεί κάποιος να κατηγορήσει την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία  π.χ  για τα εγκλήματα των Άγγλων στην Κύπρο εναντίων των αγωνιστών της ΕΟΚΑ τη δεκαετία του 1950.
-          Η Χρυσή Αυγή είναι βίαιη σκοτώνει και είναι εγκληματική οργάνωση.
 Το θέμα αυτό είναι μεγάλο και χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Θα  προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με μερικά ερωτήματα όσον αφορά τα δήθεν εγκλήματα.
Από τις 31 δικογραφίες που έστειλε ο πρώην Υπ Δημόσιας Τάξης Δένδιας στο εισαγγελέα ,οι περισσότερες είναι για γέλια . Περιλαμβάνουν  από άγνωστα απειλητικά τηλεφωνήματα σε σχολεία από αγνώστους , αντιποίηση Αρχής λόγω κάποιων πτώσεων παρανόμως τοποθετημένων χαρτοπάγκων λαθρομεταναστών σε λαϊκή αγορά της Αθήνας (θέμα για το οποίο η δικαιοσύνη απεφάνθη υπέρ της Χ.Α) , μέχρι εγκλήματα από ξεκαθάρισμα λογαριασμών ομοεθνών και τα οποία έχουν διαλευκανθεί από την ΕΛ.ΑΣ.
 Ερχόμαστε όμως στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η μόνη που θα είχε να χάσει από την δολοφονία αυτή θα ήταν η Χρυσή Αυγή καθώς ομολογουμένως  βρισκόταν σε μια συνεχής δημοσκοπική άνοδο που είχε φτάσει στα επίπεδα του 20%. Γεννούνται  όμως  μερικά ερωτήματα από την όλη υπόθεση ,που κανείς μέχρι τώρα δεν μπήκε στην διαδικασία να αναλύσει. Πως είναι δυνατόν ένα περιφερειακό στέλεχος της Χ.Α. και πρώην μέλος του ΚΚΕ  να ανεβαίνει ανάποδα την μονοδρομημένη λεωφόρο με το Ι.Χ. να  παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο 15 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, να  μαχαιρώνει μπροστά στους αστυνομικούς τον άτυχο Φύσσα , να  πετάει κάτω το μαχαίρι με τα αποτυπώματά του ,να  μπαίνει στο αυτοκίνητο και να περιμένει να τον συλλάβει μια νεαρή αστυνομικός ;  Πως είναι δυνατόν η αστυνομία να πηγαίνει εννέα ημέρες μετά την δολοφονία στο κατάστημα μπροστά στο οποίο έγινε η δολοφονία και να ζητά το βίντεο της στιγμής εκείνης αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα βίντεο διαγράφονται αυτόματα ,μετά το πέρας της μιας εβδομάδας ,από το σύστημα καταγραφής;  Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πολλά τα ερωτήματα που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γιατί όλα αυτά. Μήπως  για να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο της κυβέρνησης για τη φυλάκιση της Χρυσής Αυγής , το οποίο είχε αναγγελθεί δυο μέρες ΠΡΙΝ τη δολοφονία Φύσσα από τον βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη;
Η συλλογική ευθύνη δεν μπορεί να εφαρμόζεται στο παρόν ‘’δημοκρατικό’’ σύστημα. Δεν μπορεί για κάτι που έκανε κάποιο στέλεχος της Χρυσής Αυγής να φυλακίζεται όλη η Κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν έγινε ούτε την δεκαετία του 90 όταν ο Καλαμπόκας μέλος της ΟΝΝΕΔ της ΝΔ μαχαίρωσε θανάσιμα τον Τεμπονέρα .Τότε η ΝΔ όχι μόνο δεν κατήγγειλε την δολοφονία και τον δολοφόνο αλλά τον αναγόρευσε σε επίτιμο πρόεδρο της Νεολαίας της!!!Παρόλα αυτά η ΝΔ δεν κατηγορήθηκε –και ορθώς- καθώς η ευθύνη δεν μπορεί να είναι συλλογική. Αυτό επίσης δεν έγινε ούτε όταν ο οδηγός του Βουλευτή της ΝΔ Κεφαλλογιάννη πυροβόλησε και σκότωσε μέλος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη ,αλλά επίσης και σε  πολλά άλλα περιστατικά ξυλοδαρμών μέχρι νοσοκομείου που συνέβαιναν τις περασμένες δεκαετίες μεταξύ των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατά τη διάρκεια τον προεκλογικών αφισοκολλήσεων ,όπως οι παλαιότεροι γνωρίζουν πολύ καλά.
Τέλος λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω αναλογιστείτε  ποια θα ήταν η συμπεριφορά σας αν κάποιο βράδυ ερχόταν να σας πάρουν με χειροπέδες μέσα στα μεσάνυχτα όπως έγινε με τον Νικο Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη και να σας σπάνε το σπίτι ανασκάπτοντας την αυλή σας για να βρουν τα δήθεν οπλοστάσια της Χ.Α. όπως έκαναν στον Γιάννη Λαγό ή  να σας χωρίζουν από τα ανήλικα παιδιά σας όπως έκαναν με τον Γιώργο Γερμενή ή τέλος να σε χωρίζουν από την 10 ημερών κόρη σας και τη λεχώνα γυναίκα σας  όπως έκαναν με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ(βλ.εδώ).
-          Η Χρυσή Αυγή είναι συστημική.
 Μόνο συστημική δε μπορεί  να είναι καθώς ο αρχηγός , η βουλευτές αλλά και  τα στελέχη της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας ψηφισμένη από 600 χιλιάδες περίπου Έλληνες  πολίτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για 16 μήνες , αρνούμενοι να γίνουν συστημικοί  , να φορέσουν γραβάτα  και να γίνουν «καλά παιδιά» όπως είχαν πει στελέχη του ΚΚΕ το 2012, με σαθρό και διάτρητο κατηγορητήριο. 
 Τουναντίον το σύστημα φοβήθηκε την ραγδαία άνοδο και τον αντισυστημικό λόγο της Χρυσής Αυγής και διείδε ότι αυτή υποστηρίζεται από τα λαϊκά και παραγωγικότερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας  και φρόντισε να την κλείσει  στη φυλακή .Όμως οι ιδέες δε φυλακίζονται.
Οι Έλληνες Εθνικιστές είπαν τους κλέφτες και τους ψεύτες με το όνομά τους  μέσα στο άνδρο της ψευτοδημοκρατίας τους. Είναι η φωνή του κάθε Έλληνα που δεν είναι βολεμένος από το μεταπολιτευτικό κλεπτοκρατικό τόξο της γενιάς του Πολυτεχνείου και ο οποίος αυτή τη στιγμή  πένεται .Σ αυτήν την περίπτωση το μεγαλύτερο κατόρθωμα της Χρυσής Αυγής, ήταν ότι ένωσε όλο το κλεπτοκρατικό τόξο ,από αριστερά ως τα δεξιά και έδειξε μ αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους, όταν πρόκειται για την μαρμίτα και την κουτάλα .

-             Η Χρυσή Αυγή είναι αντισημίτες .
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντισημιτική οργάνωση .Εχθρός της δεν είναι ο απλός Εβραίος αλλά ο Εβραίος που ελέγχει της μεγαλύτερες Τράπεζες ανά τον κόσμο ,τους μεγαλύτερους οικονομικούς οίκους , αυτούς δηλαδή  τους τοκογλύφους  που το  Ελληνικό κράτος χρωστάει και οι οποίοι είναι υπαίτιοι για την δυστυχία του Έλληνα πολίτη .Αυτών που με μια τους εντολή μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κατηγορίες τις οικονομίες των κρατών κάνοντας τους πολίτες τους δυστυχισμένους και πεινασμένους με προφανή σκοπό το προσωπικό τους κέρδος. Εχθρός  όλων μας είναι ο αδηφάγος Σιωνιστής  και κατ επέκταση το σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων .
-             Η Χρυσή Αυγή είναι ρατσιστές, όχι να σκοτώσουμε όλους τους μετανάστες.
Ο ρατσισμός και ο φυλετισμός είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Η φυσική επιλογή επέλεξε την δημιουργία φύλων λχ την λευκή ,τη μαύρη ,τη κίτρινη ,τη κόκκινη με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να μπορέσει να επιβιώσει. Ποιός θα μπορούσε να αρνηθεί τα σωματικά χαρακτηριστικά της μαύρης φυλής , την τεχνολογική ανάπτυξη της κίτρινης φυλής ή την προηγμένη πολιτιστική κληρονομιά της λευκής; Όμως εκτός από όλα τα παραπάνω η κάθε φυλή , η κάθε κοινωνία επέλεξε να έχει κάποιους συγκεκριμένους κοινωνικούς κανόνες και μ αυτούς τους κανόνες επέλεξε να ζει .Όποιος θα τολμήσει να τα αναμείξει το μόνο που θα κάνει είναι να βάλει δυναμίτιδα στα θεμέλια της εκάστοτε κοινωνίας .Είναι αυτός που θα οπλίσει και θα βάλει τη σφαίρα στο καλάσνικωφ του μελλοντικού Αμεντί Κουλιμπαλί  σε μια μελλοντική τραγωδία ανάλογη της Charlie Hebdo . Οι ηθικοί υπεύθυνοι του αιματοκυλίσματος αλλά και μιας πιθανής σύγκρουσης των δυο αυτών κόσμων είναι όλοι αυτοί οι υποκριτές – ηγέτες των χωρών που πρωτοστάτησαν την επόμενη μέρα στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας , αλλά και οι εντολείς τους κεφαλαιούχοι οι οποίοι χάρη του κέρδους τους ανάμειξαν τους λαούς  δημιουργώντας ένα μείγμα  που αργά ή γρήγορα θα σκάσει στα μούτρα των λαών της Ευρώπης.
Ο άνθρωπος είναι δεμένος με τη γη του. Ένας  εθνικιστής μάχεται για να μπορούν όλοι οι λαοί να ζουν στη γη τους με ευημερία και ευτυχία , χωρίς κάποιοι «προοδευτικοί» εβραιοαμερικάνοι να χρειάζεται να τους βομβαρδίζουν για να γίνουν «καλά παιδιά». Στην πραγματικότητα ο σκοπός τους είναι η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών τους πηγών βλ. Αφγανιστάν, Ιράκ ,Συρία κτλ , κτλ.
Ο εθνικιστής μάχεται για όλα τα παραπάνω αλλά και για την ειρηνική και ισότιμη συνύπαρξη των λαών με αλληλοσεβασμό και διακριτά σύνορα .Τα σύνορα υπάρχουν για να ενώνουν τους λαούς και όχι να τους χωρίζουν .Να γνωρίζουν οι άνθρωποι που αρχίζουν τα όρια και  τα δικαιώματα τους και που αρχίζουν τα όρια και τα δικαιώματα του άλλου. Έτσι ένας εθνικιστής πρέπει να θωρακίσει τη χώρα  του και τους πολίτες του από κάποιους παράνομους εισβολείς . Σε αυτόν τον τομέα η Χρυσή Αυγή προτείνει:
1ον Επίλεκτες μονάδες του Ελληνικού στρατού και ναυτικού πρέπει να περιπολούν στα χερσαία και υδάτινα σύνορά μας,
2ον Επαναδιασπορά ναρκοπεδίων με σήμανση πάντα , κυρίως στα σύνορά μας με την Τουρκία ,απ΄όπου δηλ μπαίνουν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού .Ένα ναρκοπέδιο με σήμανση είναι κάτι ανάλογο με τον πέμπτο όροφο ενός κτηρίου ,ποτέ δε θα έπεφτες έτσι ποτέ δε θα περάσεις πάνω από αυτό .
3ον Άμεση επαναπροώθηση όσων συλλαμβάνονται στα σύνορα παρανόμως  στην χώρα από την οποία εισέρχονται.
Φυσικά και κάποια στιγμή η Ελληνική οικονομία θα έχει ανάγκη από μετανάστες αλλά μέχρι ότου καταπολεμηθεί η ανεργία δεν μπορεί οποιοσδήποτε παράνομα εισερχόμενος να έρχεται και να λυμαίνεται την Ελληνική κοινωνία και οικονομία .Οι μετανάστες θα έρθουν νόμιμα όπως πήγανε και οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας  μετανάστες τις  δεκαετίες του 50 και 60  με επίσημη πρόσκληση και ελεγχόμενα. Με λίγα λόγια  με μια ουσιώδη και εθνική μεταναστευτική πολιτική που μόνο μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί. Πρώτα δουλειά στον Έλληνα εργάτη!

-Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα Χρυσή Αυγή αλλά με τον «κουμμουνιστικό» κίνδυνο να απειλεί τη χώρα θα ψηφίσω ΝΔ για να μη ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όποιος επικαλείται αυτό το επιχείρημα κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος .
Πρώτον γιατί το αποτέλεσμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι καθαρό και δεύτερον πρέπει να σκεφτεί για το ποιος είναι ικανός να να αντισταθεί στις εθνοκτόνες και ανθελληνικές  πολιτικές  θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ .Μια χαζοχαρούμενη δήθεν δεξιά αντιπολίτευση της ΝΔ; η οποία βολοδέρνει μεταξύ κεντροδεξιάς και στην καλύτερη περίπτωση κεντροαριστεράς για να μην πούμε ακροαριστεράς , χωρίς ιδεολογικό πλέον υπόβαθρο ή μια πατριωτική ,εθνικιστική αντιπολίτευση η οποία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ουσιαστικά τον «κουμμουνιστικό» κίνδυνο όπως έχει ήδη κάνει μέσα και έξω από τη Βουλή;

-Η Χρυσή Αυγή δεν έχει αξιόλογα στελέχη.
Η Χρυσή Αυγή έχει στα  ψηφοδέλτιά της ,τα οποία έχει καταρτίσει  πρώτη απ’ όλα τα κόμματα ,λαμπρούς επιστήμονες ιατρούς , δικηγόρους ,στρατιωτικούς ,οικονομολόγους και διάφορους άλλους ειδικούς σε κάθε τομέα(βλ.εδώ) .Όλοι τους μαζί βοήθησαν στην κατάρτιση του κυβερνητικού, πλέον , προγράμματος  της Χρυσής Αυγής με βατό ,πατριωτικό και εθνικό προσανατολισμό.
Στους κόλπους της όμως έχει και απλούς επαγγελματίες ,αγρότες , εργάτες , δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους .Αυτοί και μόνο αυτοί είναι εκείνοι που θα καταλάβουν και θα υποστηρίξουν τον απλό πολίτη, τον άνεργο ,τον συνταξιούχο .Οι χαρτογιακάδες ,οι τραγουδιστές, τα μοντέλα και οι ποδοσφαιριστές ,όλοι αυτοί δηλαδή οι ευκαιριακοί πολιτικάντηδες ,είδαμε τόσα χρόνια που μας έφεραν .Στην φτώχεια ,στην ανέχεια και την πείνα. Κατάφεραν έναν υπερήφανο λαό να τον κάνουν περίγελο της Ευρώπης  με χαμηλή αυτοεκτίμηση  και απαισιοδοξία .

Στις 20 Σεπτεμβρίου αν θέλεις η φωνή σου να ακουστεί μέσα στη Βουλή, αν θέλεις μια εθνική ,πατριωτική πολιτική , αν θέλεις τους κλέφτες και του ψεύτες στη φυλακή

ΣΤΗΡΙΞΕ – ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

FREEHELLASLEPTOKARIA

2 σχόλια: