Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΣΕΡΒΙΑΣ!

Ένα εκπληκτικό γεγονός συνέβη πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδας - Σερβίας, ένα γεγονός που καταδεικνύει την ολική ανικανότητα της ΕΠΟ και των ανθρώπων της ...
Διαβάστε το δημοσίευμα που ακολουθεί και κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου με απρόβλεπτες συνέπειες:
 "Πέμπτη φάλαγγα" Αλβανών πρακτόρων οργάνωσε μια πρωτοφανή προβοκάτσια πριν την έναρξη του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας - Σερβίας στα Χανιά της Κρήτης, όταν τρία παιδιά σχημάτισαν με τα χέρια τους στο στήθος τους το σύμβολο της αλβανικής σημαίας, όπως φαίνεται και στην φωτό!
Πέρα από τις ευθύνες της ΕΠΟ η οποία επέτρεψε εντός ελληνικού εδάφους αυτή την πρωτοφανή επίδειξη αλυτρωτικού πνεύματος της Αλβανίας, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι Αλβανοί έχουν καταφέρει σε μια περιοχή όπως η Κρήτη και σε έναν τέτοιο αγώνα να "φυτέψουν" τρία μικρά παιδιά και να περάσουν το μήνυμα της αλβανικής προπαγάνδας.
Στη φωτογραφία φαίνονται τρία από τα παιδιά, προφανώς Αλβανόπουλα, τα οποία μάλιστα στέκονται μπροστά από τον αρχηγό της σερβικής ομάδας Branislav Ivanovic να σταυρώνουν τα χέρια τους στο στήθος και να σχηματίζουν έτσι τον αετό της αλβανικής σημαίας την ώρα ανάκρουσης του σερβικού εθνικού ύμνου.
Μάλιστα όπως αναφέρει το inSerbia οι ελληνικές αρχές είχαν κινητοποιήσει μεγάλο μέρος των δυνάμεων ασφαλείας εξαιτίας του γεγονότος ότι περίπου 100.000 Αλβανοί ζουν στην Κρήτη!
Ποιος γνωρίζει ότι 100.000 Αλβανοί ζουν στην Κρήτη, αφενός καθώς κανένα τέτοιο νούμερο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφετέρου ποιοι διάλεξαν τα παιδιά αυτά και ποιοι τους έδωσαν εντολές για να προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο τη Σερβία και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους.
Ο αλβανικός αλυτρωτισμός και η ελληνική αφασία...
(Πηγή: hellas-now.com)
............................................................
Όσο απίστευτο και αν μοιάζει, το γεγονός είναι πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΟ και τις μέρες που όλη η Ελλάδα ασχολείται με τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Σαρρή, τον Ζωγράφο και τα υπόλοιπα λουλούδια που ευδοκιμούν στον κήπο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πέρασε απαρατήρητο (ΕΝΤΕΧΝΑ και ΣΚΟΠΙΜΑ) ένα τόσο σημαντικό γεγονός.
Μια πραγματική βόμβα στα θεμέλια της ΕΠΟ. Το λιγότερο που έχει να κάνει η διοίκησή της είναι να σηκωθεί και να φύγει ΧΤΕΣ, αφού πρώτα λογοδοτήσει ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗΣ για τα όσα συνέβησαν στο Ηράκλειο, λίγες μόνο μέρες μετά την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Σέρβων και Αλβανών στην γνωστή ιστορία με το αεροπλανάκι και τη σημαία, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων...
Πόσο ανεύθυνοι και πόσο ΑΣΧΕΤΟΙ είναι οι άνθρωποι που οργάνωσαν την αναμέτρηση; Πότε επιτέλους στην Ελλάδα θα αρχίσουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας όταν πέφτουμε σε τέτοιες λούμπες; Τι περιμένουν και δεν σηκώνονται να μας αδειάσουν τη γωνιά; Τόσο δέσιμο με τις καρέκλες; Αυτό που έγινε στην Κρήτη χαρακτηρίζεται άνετα σαν εθνική μειοδοσία, σαν προσβολή των πάντων... Και φυσικά η ευθύνη βαραίνει ΑΠΟΛΥΤΑ τον διοργανωτή του παιχνιδιού.
Γι' αυτό αδειάστε μας την γωνιά, κουράσατε, σας βαρεθήκαμε και εσάς και τα φερέφωνά σας!!!

Δείτε το video με την επίμαχη στιγμή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου