Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ανθελλήνικο μίσος: Έβγαλαν το εθνόσημο από τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εικόνα της επίσημης εμφάνισης της εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης, η οποία και αγωνίζεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται στη Σλοβενία, δίχως το εθνόσημο!
Είναι πραγματικά απορίας άξιο, ποια η σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας και κυρίως, ποιος είναι υπεύθυνος για την απόφαση να αγωνίζεται η εθνική μας ομάδα με εμφάνιση από την οποία απουσιάζει το εθνόσημο. Προφανώς κάποιοι υψηλά ιστάμενοι κυβερνητικοί παράγοντες, κινούμενοι στα πλαίσια της «αντιρατσιστικής» εκστρατείας την οποία έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση των υποτακτικών και τα κόμματα της διεθνιστικής αριστεράς κατά του Ελληνικού Λαού, αρρωσταίνουν και μόνο στη θέα του εθνόσημου, οπότε και αποφάσισαν να αγωνίζεται η εθνική μας, με μια φανέλα η οποία αναγράφει απλώς το «Hellas».

Άλλωστε πλείστες κατά το παρελθόν φορές, αριστεροί «προοδευτικοί» έκαναν λόγο για φασιστικές προκλήσεις σε εκδηλώσεις όπου έβλεπαν την Ελληνική Σημαία. Προκειμένου δε η ελαφροδεξιά να μην δυσαρεστήσει τους αυριανούς συνεταίρους από το Σύριζα, έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος να υφίσταται στην επίσημη εμφάνιση της ελληνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης, ένα... «αναχρονιστικό σύμβολο», όπως το εθνόσημο.

Ποιος έλαβε αυτή την απαράδεκτη απόφαση και για ποιους ακριβώς λόγους;
Πότε θα επανέλθει το εθνόσημο στις εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας;
Αναμένουμε τις σχετικές απαντήσεις από τους αρμόδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου