Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Όσον αφορά τον χαιρετισμό του Κατίδη... Βγάλτε τον σκασμό αριστεροί!!! Εσείς προδώσατε τους πρόσφυγες και τον Ελληνισμό...



 Για διάφορους λόγους, δε θέλουμε να κρίνουμε την υπόθεση του νεαρού (20χρονου) ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γ. Κατίδη. Θα κρίνουμε, όμως, τις ανακοινώσεις που έβγαλαν εις βάρος του τα...


κόμματα της αριστεράς, οι οποίες ανακοινώσεις είχαν κοινή συνισταμένη τους το γεγονός ότι η ΑΕΚ ιδρύθηκε από πρόσφυγες, άρα δε γίνεται να έχει «φασίστες» στις τάξεις της. Ιδού τα επίμαχα σημεία των ανακοινώσεων:

ΔΗΜΑΡ:

«Μάλλον ο κύριος Κατίδης δεν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφύγων, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το ρατσισμό και τον φασισμό».

ΣΥΡΙΖΑ:

«Πολύ δε περισσότερο όταν προσβάλλει μια ολόκληρη χώρα κι ένα προσφυγικό σωματείο όπως η ΑΕΚ, με τα εκατομμύρια δημοκρατικών οπαδών…».

ΚΚΕ:

«Οι φίλοι της ΑΕΚ, με τις ιστορικές μνήμες της προσφυγιάς και του ξεριζωμού, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι, πρέπει να απομονώσουν και να αποβάλλουν τα φασιστικά παράσιτα…».

Κατ’ αρχάς, είναι μεγάλη ντροπή και αίσχος να τολμάει να μιλάει για την προσφυγιά το κόμμα της Ρεπούση και του… συνωστισμού στην Προκυμαία της Σμύρνης. Κατά δεύτερον, είναι επίσης ντροπή και αίσχος να μιλάει για προσφυγιά το κόμμα του Νάσου Θεοδωρίδη, με τη γνωστή άποψη για τους Έλληνες του Πόντου και της Μικρασίας. Κατά τρίτον, είναι τρεις φορές ντροπή και αίσχος να μιλάνε για προσφυγιά και ξεριζωμό εκείνοι που δήλωναν χαιρέκακα πως «όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ» (τα κεφαλαία δικά τους). Τέλος, είναι πολλές φορές ντροπή και αίσχος να μιλάνε τα κόμματα της αριστεράς για την προσφυγιά, η οποία προκλήθηκε από τους Τούρκους του Κεμάλ, οι οποίοι είχαν την αμέριστη υποστήριξη –ηθική και υλική- της τότε Σοβιετικής Ένωσης, που είχε επικεφαλής της τον «Θεό» των αριστερών Λένιν.

Βγάλτε, λοιπόν, το σκασμό παλιοπροδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου