Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Βεβήλωσαν την Μνήμη Ελλήνων Ηρώων οι γυφτοσκοπιανοίΚατέστρεψαν με μανία το ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στο Βαλάντοβο


Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο των Σκοπίων έπειτα από επίθεση ιερόσυλων που βεβήλωσαν το χώρο ταφής Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Σπάσμενοι σταυροί, κατεστραμμένα μνήματα αποτυπώνονται στις εικόνες που δημοσιεύουμε παρακάτω. Οι βάνδαλοι έβγαλαν όλη τους τη μανία εναντίον των Ελλήνων νεκρών. Η βεβήλωση του στρατιωτικού νεκροταφείου δείχνει ανάγλυφα πού οδηγεί η επιθετική πολιτική των σκοπιανών.


Τους εκτεταμένους βανδαλισμούς στο ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στην πόλη Βαλάντοβο των Σκοπίων διαπίστωσαν οι Έλληνες διπλωμάτες. Το ΥΠΕΞ φυσικά σε όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ανύπαρκτο. Μέχρι στιγμής έβγαλε μια ανούσια ανακοίνωση, ενώ θα προχωρήσει και σε διάβημα μέσω του Γραφείου Συνδέσμου στα Σκόπια.
Δυστυχώς, τα γεγονότα αυτά, απλά επιβεβαιώνουν ότι η πολιτική της ανοχής επιτρέπει να ενισχύονται οι σκοπιανοί ανθελληνικοί κύκλοι, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από τον εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου