Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε σκοπιανή δημοσιογράφο: Οι ''Μακεδόνες'' έχουν το δικαίωμα να λέγονται όπως θέλουν, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τη ''μακεδονική μειονότητα''!!!(BINTEO)



Στο βίντεο παρακολουθήσατε τον Θεοδωρίδη ,υπεύθυνος του τομέα μειονοτήτων στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να τοποθετείται για την ονομασία των Σκοπίων..

Αναφέρει λοιπόν οτι είναι δικαίωμα των ''Μακεδόνων'' να επιλέξουν το συνταγματικό τους όνομα, οτι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ''μακεδονική μειονότητα'' και έχει ήδη..... καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και σημειώνει πως ''όταν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός θα αλλάξει η ατμόσφαιρα και θα βρεθεί λύση μακρυά απο Εθνικισμούς''... Κατα τον κύριο Θεοδωρίδη καταπατούμε και τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμφωνεί απόλυτα με το δίκαιο των ''Μακεδόνων'' και τονίζει πως ''έχουν πολύ δουλειά να κάνουν για να λυθούν τα προβλήματα''... 

Υ.Γ.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος "κύριος" υπήρξε αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ που τον καλούσαν όταν ανέκυπτε θέμα "μειονοτήτων" και "δικαιωμάτων λαθρομεταναστών"...
Από το ΑΛΤΕΡ και τον Χαρδαβέλα, μέχρι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. paspartoy.blogspot.gr
 Είναι ντροπή αυτός ο κύριος να λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ. Οι θέσεις του είναι καθαρά ανθελληνικές και άκρως επικίνδυνες. Επικίνδυνο είναι επίσης και το ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα περισσότερο ο πρόεδρός του ο κύριος Τσίπρας. Αλήθεια κύριε Τσίπρα ποια είναι η άποψή σας για τις αντεθνικές δηλώσεις του κυρίου Θεοδωρίδη; Ακούσαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται την ύπαρξη ΄΄ Μακεδονικής΄΄ μειονότητας στην Ελλάδα, αυτό από που προκύπτει; Ακούσαμε ότι το όνομα δεν είναι το ζητούμενο, ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί, αλήθεια; Αυτά να πάτε να τα πείτε στους απογόνους των Μακεδονομάχων. Αυτό το κόμμα ψήφισε ο ελληνικός λαός; Αυτό το κόμμα θα μας κυβερνήσει; Θα παραδώσει τα πάντα στους ξένους όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Απαιτούμε: 1oν: O εν λόγω κύριος να καθαιρεθεί από τα καθήκοντά του. 2ον: Ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει με επίσημο δελτίο τύπου και να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη, γι΄αυτές τις ύβρεις εναντίον της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.. Αναμένουμε απάντηση ... Θα επανέλθουμε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου