Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!


Όταν οι Οθωμανοί, είχαν πατήσει την Ελλάδα, χρησιμοποίησαν αυτό που σήμερα λέμε: αλλοίωση πληθυσμού. Φρόντιζαν δηλαδή με διώξεις, φυλακίσεις κι αρπαγές να μειώνουν το γηγενή πληθυσμό και να εγκαθιστούν βορειαφρικανούς μουσουλμάνους υποτελείς τους ή Τουρκομάνους από τα βάθη της Ανατολίας.
Aιώνες αργότερα, οι Κεμαλικοί, στα ελληνικά νησιά της Ίμβρου και της Τενέδου, χρησιμοποίησαν παρόμοια τακτική. Πατώντας σε διεθνείς συμφωνίες που τους επέτρεπαν τη στήριξη του μουσουλμανικού στοιχείου των νησιών, μετέφεραν και  εγκαταστούσαν πρώην τρόφιμους φυλακών: κλέφτες, βιαστές... Οι Έλληνες κάτοικοι μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν τις ορδές των αδίστακτων και φανατισμένων Τούρκων εγκατέλειπαν τα χωριά και τις πατρογονικές τους εστίες  για να προστατέψουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Την πετυχημένη αυτή συνταγή ακολούθησε το μουσουλμανικό τόξο των Βαλκανίων για να αρπάξει τη Γη των Σέρβων στο Κόσσοβο.
Σήμερα, οι πατριώτες του τίποτα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του, ανακοινώνει πως θα χτίσουν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου «κέντρα κράτησης και φύλαξης» των λαθρομεταναστών! Ότι ακριβώς μεθόδευαν οι Τούρκοι για να καταστρέφουν τις ελληνικές κοινότητες! Πώς μπορεί κάποιος να τολμά να αυτοχαρακτηρίζεται πατριώτης τη στιγμή που πράττει ότι ακριβώς μεθόδευαν οι Τούρκοι για να εξολεθρεύσουν τους Έλληνες και να τους διώξουν από τη Γη τους ώστε να την αρπάξουν;
Ο κ. Σαμαράς και οι υποτελείς του δε γνωρίζουν Ιστορία; Ή μήπως λειτουργούν κατόπιν εντολών-συμφωνιών;
Σε κάθε μία περίπτωση ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ επικίνδυνοι δημαγωγοί που προσπαθούν να εγκλωβίσουν για άλλη μια φορά τη Δυναμική των Ελλήνων Πατριωτών με επικίνδυνα ψέματα στο άρμα των παγκόσμιων εξουσιαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου