Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Αισχρή πρόκληση γυφοτσκοπιανών!Μας αποκαλούν προτεκτοράτο, νότια Μακεδονία, γερμανική επαρχία και..πρώην οθωμανική "δημοκρατία"


Συνεχίζουν την προκλητική συμπεριφορά οι Σκοπιανοί, καθώς αυτή τη φορά το Πρακτορείο Ειδήσεων της γειτονικής χώρας (που αυτοαποκαλείται Μακεδονικό) καλεί τους... αναγνώστες να επιλέξουν, σε δημοσκόπηση, τι αυτοκόλλητο να βάζουν στα ελληνικά οχήματα που εισέρχονται στη πΓΔΜ, με επιλογές που χλευάζουν τόσο το ιστορικό παρελθόν όσο και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα μας.


Αφορμή για την κατάπτυστη δημοσκόπηση στάθηκε το θέμα με την επικόλληση αυτοκόλλητου από τις ελληνικές συνοριακές αρχές σε αυτοκίνητα από την ΠΓΔΜ που εισέρχονται στην Ελλάδα και τα οποία φέρουν την ένδειξη «ΜΚ».


Συγκεκριμένα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων θέτει την εξής ερώτηση, «τι αυτοκόλλητα πρέπει να βάζει η ''Μακεδονία'', στα ελληνικά αυτοκίνητα, όταν εισέρχονται στην χώρα» και δίνει τις ακόλουθες προκλητικές επιλογές


α. Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία


β. Σύγχρονη Πτωχεύσασα Ελληνική Δημοκρατία


γ. Νότια Μακεδονία


δ. Νομισματικό προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης


ε. Γερμανική επαρχία της Ελλάδας


Η απάντηση που κερδίζει μέχρι στιγμής στις ψήφους των σκοπιανών, είναι η «Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία».


Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, επέδωσε, χθες το απόγευμα, διάβημα διαμαρτυρίας στην επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, για το θέμα με την επικόλληση αυτοκόλλητου από τις ελληνικές συνοριακές αρχές σε αυτοκίνητα από την ΠΓΔΜ που εισέρχονται στην Ελλάδα και τα οποία φέρουν την ένδειξη «ΜΚ».


Tο ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ, στο διάβημα αυτό, ισχυρίζεται ότι οι ελληνικές συνοριακές αρχές καλύπτουν με αυτοκόλλητο τις νέες πινακίδες κυκλοφορίας ΙΧ οχημάτων στις οποίες αναγράφεται η ένδειξη «ΜΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου