Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Παλικάρι ο Φράγκος-Απάντηση σε Ερντογάν:"Την αξιοπρέπεια και το πολιτισμό μας δεν μπορείς να τα αμφισβητείς"


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Γ. Σοφιανίδη, παρέστει ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 188η Επέτειο από το ολοκαύτωμα της Κάσου και από εκεί βρήκε ευκαιρία να δώσει μία απάντηση στα όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα.Την οποία παρουσίασε περίπου ως …ετοιμοθάνατη.

Ο Φράγκος θύμισε τι έκαναν οι Οθωμανοί στη Κάσο και πρόσθεσε:

“Εκείνο που μας προκαλεί όμως θλίψη, είναι ότι κατά καιρούς εμφανίζονται γείτονες μας, που προσπαθούν να αμφισβητήσουν το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξιοπρέπεια μας. Διότι το παν στη ζωή δεν είναι τα υλικά αγαθά. Είναι ο πολιτισμός, οι επιστήμες, η τέχνη. Σε αυτά η πατρίδα μας πρωτοπορούσε και θα πρωτοπορεί πάντα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα κοντά στους Ακρίτες σεμνά και δίπλα τους και απολαμβάνουμε την αγάπη τους”.                                                                                                                                   Συγχαρητήρια κύριε Φράγκο, είστε ο μοναδικός μετά από πολλά χρόνια ΥΕΘΑ που έχει μία τόσο ξεκάθαρη και πατριωτική στάση και δεν μασάτε τα λόγια σας. Όλο αυτό το διάστημα που υπηρετείτε την πατρίδα και σαν ΥΕΘΑ αλλά και αρχηγός ΓΕΕΘΑ δείξατε ότι για την πατρίδα αξίζει να θυσιάζεις τα πάντα... Τρανό παράδειγμα η άδικη αποπομπή σας από το προδοτικό ΠΑΣΟΚ στις περίφημες ΄΄αξιολογήσεις΄΄ και αυτό γιατί σε πείσμα των καιρών όχι μόνο δεν δεχτήκατε μειώσεις στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας αλλά και διακοπή ορισμένων ασκήσεων, αλλά προτάξατε πάνω από όλους και όλα το συμφέρον της πατρίδας, γνωρίζοντας τις όποιες επιπτώσεις στην καριέρα σας... Μήπως ο κύριος Φράγκος πρέπει να παραμείνει σαν υπουργός ΥΕΘΑ  όποια κυβέρνηση και εάν προκύψει μετά τις εκλογές ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου