Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα Σκόπια αναζητούν κατασκόπους για την Ελλάδα μέσω αγγελίας!


Απίστευτη αγγελία από την Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ


Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ, με αγγελία της στον επίσημο ιστότοπο της, αναζητά εθελοντές κατασκόπους, οι οποίοι μεταξύ άλλων, καλό είναι να γνωρίζουν και την ελληνική γλώσσα.


Στην αγγελία αναγράφεται ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά πέντε εθελοντές οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στην υπηρεσία για διάστημα έξι μηνών. Στις προϋποθέσεις για τους μελλοντικούς εθελοντές, αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι είτε νομικής, είτε πολιτικών επιστημών, είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε οικονομικών σπουδών, είτε να γνωρίζουν ασιατικές γλώσσες ή την ελληνική γλώσσα. Οι εθελοντές θα πρέπει να μην είναι μεγαλύτεροι των 30 ετών, να γνωρίζουν αγγλικά και να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές.


Το θέμα προβάλει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της και η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα των Σκοπίων «Φόκους» (Focus) με τίτλο «Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα;!»


Η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά εθελοντές και ακόμη πιο περίεργο το ότι κάποιοι από αυτούς πρέπει να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.


Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ ανήκει στις αρμοδιότητες του εκάστοτε Προέδρου Δημοκρατίας της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου