Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Θέλει να δηλώσει υποταγή στα κρυφά…
Μια συνάντηση… διεθνούς επιπέδου, με ιδιαίτερη σημασία, έχει σήμερα Τετάρτη στο Ζάππειο, ο Α. Τσίπρας. Πιο συγκεκριμένα, θα συναντηθεί με τους πρεσβευτές των χωρών της ομάδας G-20 στην Αθήνα, για να τους παρουσιάσει το… κυβερνητικό του πρόγραμμα.
Ποιοι είναι αυτοί οι πρεσβευτές; Της Αργεντινής, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Κίνας, του Μεξικού, της Νοτίου Αφρικής, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Νοτίου Κορέας, της Τουρκίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, των ΗΠΑ και της Δανίας (ως εκπροσώπου της Ε.Ε.). Επίσης, εκλήθησαν και οι πρεσβευτές Ισπανίας και Ολλανδίας, που μετέχουν ως μόνιμοι παρατηρητές στις συνόδους, καθώς και ο πρέσβης της Κύπρου, επομένης προεδρεύουσας της Ε.Ε. Βεβαίως, ο Τσίπρας δεν κάνει την συνάντηση για να μάθουν στην… Ινδονησία, ή στην… Νότιο Αφρική τις θέσεις του. Την κάνει για να συναντήσει πρώτα και κύρια τον Αμερικανό πρεσβευτή-εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων και δευτερευόντως τους εκπροσώπους των Ευρωπαίων τοκογλύφων.
Μάλιστα, εις ότι αφορά την συνάντηση αυτή, πληροφορούμεθα και τα εξής:  «Έχει προγραμματισθεί 20λεπτη ομιλία του κ. Αλ. Τσίπρα, με την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο Ζάππειο και στη συνέχεια η συζήτηση μεταξύ εκπροσώπων των πρεσβειών και του κ. Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί «κεκλεισμένων των θυρών».
Γιατί «κεκλεισμένων των θυρών»; Είναι προφανές: Ο… cool Alexis θα δηλώσει πλήρη υποταγή στους εκπροσώπους των «δανειστών»- δυναστών της πατρίδας μας, αλλά δε θέλει να το πληροφορηθούν αυτό τα «κορόιδα» που έχουν σκοπό να τον ψηφίσουν, για να… καταγγείλει (δήθεν) τα Μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου