Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τα ΜΜΕ μιλούν για τη σφαλιάρα και η σφαγή συνεχίζεται – Αιματηρή ένοπλη ληστεία σε καφενείο στην Βοιωτία από Αλβανούς


Αιματηρή ένοπλη ληστεία είχαμε σήμερα στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας όταν δύο Αλβανοί ένοπλοι εισέβαλαν στο καφενείο του χωριού με επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ με σκοπό την ληστεία των συντάξεων των κατοίκων του χωριού.

Οι ληστές γνώριζαν ότι ο ταχυδρόμος κάθε μήνα παρέδιδε τις συντάξεις στους κατοίκους του χωριού. Έτσι σήμερα το μεσημέρι οι δύο Αλβανοί εισέβαλαν οπλισμένοι στο καφενείο ντυμένοι με στολή και φώναξαν να μην κουνηθεί κανείς, όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού.

Αμέσως μετά, όπως αναφέρει το viotiashop.gr και χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά. Μία από τις σφαίρες χτύπησε στο ταβάνι, εξοστρακίστηκε και βρήκε έναν από τους θαμώνες του καφενείου στο λαιμό. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Πρόκειται για την πολλοστή ένοπλη επίθεση από αλλοδαπούς αυτό τον μήνα μία κατάσταση η οποία εκτιμάται ότι θα χειροτερεύσει αφού δουλειές πια δεν υπάρχουν, εκατοντάδες αλλοδαποί εισέρχονται στην χώρα κάθε μέρα και η αστυνομία αλλά πρωτίστως η δικαιοσύνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα, γιατί πολύ απλά οι φυλακές είναι γεμάτες κυρίως (κατά 60%)  από αλλοδαπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου