Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΠΩΣ Ο "ΘΕΙΟΣ" ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ "ΠΡΟΙΚΙΖΕ" ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ . ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ...



O ΕΝΤΙΜΟΣ ΥΙΟΣ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ

Το θέμα που ακολουθεί δεν αφορά αυτή τη δόση, "γλυκά" αλλά ηλεκτρικά είδη. Νιόπαντροι ο υιός της Ντόρας Μπακογιάννη με την αδερφή του Μίλτου Καμπουρίδη. Να μην τους κάνει ένα δωράκι ο θείος Μιχάλης; Άλλωστε η Αγία Οικογένεια φρόντιζε να κάνει γάμους για το καλό της πατρίδος και ιδίως για τους λαμπρούς δρόμους που οδηγούσαν στο Υπουργείο Εξωτερικών με την συνδρομή του κερδοσκόπου μεγαλοτοκογλύφου Σόρος. Πως γινονταν όλα αυτά; Θα σας εξηγήσουμε στη συνέχεια, για να μην σας μπερδέψουμε. Απλως να πούμε ότι τα δώρα του Μαικλ του δοσίλογου, τα πλήρωνε η Siemens, όπως προκύπτει από το έγγραφο Νο 2. Α, ρε Αντώνη που πήγες να μπλέξεις. Και τα δώρα τα δικά σου πάντως(είναι και κάτι κινητά Αντώνη, τα θυμασαι;), παλι η Siemens τα πλήρωνε.

(Έγγραφο Νο 1. Τα δωρα του θείου Μιχάλη)
Ενα πολύ καλό ρεπορταζ που εξηγεί την αρχιδιαπλοκή Χριστοφοράκου, Μητσοτακέικου και Καμπουρίδηδων , είχε κάνει το φιλοσαμαρικό σήμερα antinews.gr.

Διαβάζουμε:

"Θυμάστε που στο δημοσίευμά μας με τίτλο «Ένας ενδιαφέρων γάμος» είχαμε ξεκινήσει τον ιστό των σχέσεων της Αγίας Οικογένειας με την Ζήμενς, με αφορμή ότι στον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη παραβρέθηκε με καθεστώς επίτιμου προσκεκλημένου και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος; Κοιτάτε να δείτε τι ανακαλύπτουμε τώρα:

Το 2002 και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ο Τζορτζ Σόρος αποφάσιζε να δραστηριοποιηθεί (κι αυτός) στο ελληνικό real estate σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μίχαλο. Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία, η Hellenic Land, στο Δ.Σ. της οποίας ο όμιλος του κ. Σόρος εκπροσωπείτο από τους Ρίτσαρντ Μάλι και Μίλτο Καμπουρίδη.

Ποιος είναι ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης; Υπήρξε συνιδρυτής και για μια πενταετία στέλεχος της Soros Real Estate Partners, εταιρείας επενδύσεων σε real estate του «διεθνούς φήμης επενδυτή George Soros», όπως γράφει ο ίδιος σε μια αυτοπαρουσίασή του. Ενώ η Hellenic Land που αναφέραμε προηγουμένως είχε ως αρχικό στόχο της να δραστηριοποιηθεί σε όλο το φάσμα του real estate επενδύοντας σημαντικά ποσά και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Περιοχή στην οποία ανήκουν φυσικά και τα γειτονικά Σκόπια στα οποία ως γνωστόν ο κ. Σόρος έχει επενδύσει πολλά – ή το αντίστροφο, δεν γνωρίζω ακριβώς. Στη συνέχεια, ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Πιέρ Χαραλαμπίδης «επιδιώκουν να αλλάξουν το χάρτη των τουριστικών επενδύσεων στη ΝA Ευρώπη και την Ελλάδα μέσω της Dolphin Capital Investors και οδηγό το δελφίνι, το ιερό ζώο του Ποσειδώνα»

Τέσσερα χρόνια αργότερα (Ιούλιος 2006) γίνεται ο γάμος του Κωστή Μπακογιάννη με την αγαπημένη του Κάλλια Καμπουρίδου. Ποια είναι η κ. Καμπουρίδου; Κατάγεται από την Κύπρο, είναι ιδιοκτήτρια της αλυσίδας εστιατορίων «eat» και αδελφή του Μίλτου. Όπως εξάλλου έγραφε τότε το κοσμικό ρεπορτάζ «την τελετή του γάμου παρακολούθησαν με βαθιά συγκίνηση και οι γονείς της νύφης Ηλίας Καμπουρίδης και Γεωργία Πετρίδη – Καμπουρίδου καθώς και ο αδελφός της κ. Μίλτος Καμπουρίδης με την γυναίκα του κ. Μαρίνα Βερνίκου». Η Μαρίνα Βερνίκου είναι κόρη του Γιώργου Βερνίκου, ιδιοκτήτη της Vernicos Yachts & Leisure, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση από πολύ μικρή και έχει πάθος την φωτογραφία.

Τι ανακαλύπτουμε λοιπόν; Το 2006, ένας Κύπριος επιχειρηματίας που εργάζεται για τον κ. Σόρρος, χρηματοδότη και σπόνσορα γενικώς των Σκοπίων, πάντρεψε την αδελφή του με τον γιο της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη.

Αργότερα, το 2005, η πεθερά της αδελφής του στενού συνεργάτη του Σόρρος, δηλαδή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Ενώ ο κουνιάδος του στενού συνεργάτη του κ. Σόρρος , δηλαδή ο κ. Κωστής Μπακογιάννης, έγινε ειδικός συνεργάτης της, αμειβόμενος από το ίδιο υπουργείο.

Αν ρωτήσετε τώρα αν βλέπω τίποτα το κακό σε όλα αυτά, θα σας απαντήσω πως «άλλο οικογένεια, άλλο πολιτική και άλλο επιχειρήσεις». Στην Ελλάδα δεν μπερδεύονται ποτέ αυτά τα τρία μεταξύ τους. Άλλωστε πολυπολιτισμική δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Εδώ δεν εξοστρακίσαμε κανέναν για την στάση που κράτησε στο σχέδιο Ανάν, στον Σόρος θα κολλήσουμε;"
Έγγραφο νούμερο 2. Ο θειος Μιχάλης(που υπογραφει κάτω δεξιά)καθάριζε για την "προίκα" ολου του πολιτικού κόσμου. Μεγάλη καρδιά, ο δοσίλογος)

Αυτά. Κι ερχονται κι άλλα. Καλύτερα. Όλες οι μέρες μέχρι τις εκλογές δικές μας ειναι...

 ΥΓ.Όλα τα θέματα αφερώνονται στους απλήρωτους αφισοκολλητές και τα κομματοσκυλα της Συγγρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου