Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Φρικιαστικό υλικό για αλλοδαπούς που τρώνε αδέσποτα!!!

Αναφορά στον εισαγγελέα κατέθεσε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία
Την άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν, ζητά η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, με αναφορά που κατέθεσε χθες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Αλλοδαποί, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.


Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία αναφέρει ότι έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα κι οι ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.

Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίθηκε σκόπιμο να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες. Το ίδιο θέμα πριν λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους την οδό Αγησιλάου προς πώληση, χωρίς άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε τις πρόσφατες για το ίδιο θέμα καταγγελίες καθώς και το υλικό που τις συνοδεύουν, από την εκπρόσωπό της στη Σουηδία, ενώ το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου. Εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων διεθνούς κύρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου