Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

"ΑναρχoΣΥΡΙΖΑΙΟΙ" του κόμματος του "αγωνιστή''της σημαίας Γλέζου πήραν την ελληνική σημαία στη Νομική και προσπάθησαν να την κάψουν


Αναρχοσυριζαίοι του κόμματος του ''αγωνιστή"-Spiderman της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο κατέβασαν στη Νομική την Ελληνική σημαία με σκοπό να την κάψουν, ανήμερα της επετείου της και καλά ''καταστολής΄΄ της Σβάστιγκας  από τον μέντορά τους Γλέζο.Περαστικά μας!!! Συγκεκριμένα:
Σκηνές από ομηρικές μάχες εξελίχτηκαν στην Νομική Αθηνών πριν από λίγες ώρες όταν οι γνωστοί προοδευτικοί ανθέλληνες που μόλις είχαν ολοκληρώσει την αντιφασιστική τους πορεία από την ΑΣΟΕΕ προς την Νομική Σχολή κατέβασαν και αποπειράθηκαν να κλάψουν την ελληνική σημαία της Σχολής.

Στην περιοχή βρίσκονταν 3 διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες επενέβηκαν και κατάφεραν εν μέσω πετροπολέμου και βίαιων συγκρούσεων να αποσπάσουν την ελληνική σημαία από τους γνωστούς ανθέλληνες πριν αυτοί την κάψουν στην οδό Μασσαλίας.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν και να αντικαταστήσουν την ελληνική σημαία στο κέντρο της Αθήνας με μία άλλη, δεν είναι οι εχθροί γείτονές μας, αλλά κάποιοι Έλληνες που μισούν τον εαυτό τους, ότι είναι Έλληνες και καθετί ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου