Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΦΎΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ!!!


Έλληνες!!!
 Για να μην σας τρομοκρατούν τα ΜΜΕ και τα διάφορα παπαγαλάκια της πολιτικής. Η  συνθήκη της Λισαβώνας  ,που υπογράφηκε και από τα 27 μέλη κράτη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως , αναφέρει ρητά πως παραιτούνται τελεσίδικα και αμετάκλητα του εθνικού νομίσματος κάθε κράτος-μέλος που θα λάβει μέρος στην Οικονομική Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) . Αυτό σημαίνει  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ !!!
Εάν όμως πτώχευε η Ελλάδα θα κατέρρεε το σύστημα και θα ξεπουλούνταν αμέσως  τα Πορτογαλικά και Ιρλανδικά ομόλογα σε ευτελή τιμή διότι θα ήταν ντόμινο η διάλυση των δύο αυτών κρατών-μελών που είναι και αυτές στο ΔΝΤ. Αμέσως  μετά 15 Ισπανικές τράπεζες ακολούθως θα πτώχευαν γιατί  έχουν επενδύσει κατά 90 δις ευρώ σε Πορτογαλικά ομόλογα.Οι Ιταλικές τράπεζες αμέσως θα ακολουθούσαν  καθότι  έχουν επενδύσει  150 δις ευρώ σε Ισπανικά ομόλογα κ.ο.κ. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι η κατάρρευση της Ελλάδας δεν είναι ένα τόσο απλό θέμα και  ο φόβος που μας σπέρνουν δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας αλλά προς όφελος των δικών τους συμφερόντων.
Στην πραγματικότητα η καγκελάριος Μέργκελ φοβάται περισσότερο μια Ελληνική κατάρρευση από τον εκάστοτε έλληνα Πρωθυπουργό μόνο που θέλει και την πίτα ολόκληρη δηλ. οι Έλληνες να πληρώσουν τους απεχθές και επαχθές τοκογλυφικούς της τόκους  και τον σκύλο χορτάτο δηλ. να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ επιβάλλοντάς  της φόρους παρασύροντας στο γαϊτανάκι της λιτότητας  όλες της χώρες της Ευρωζώνης προς όφελος της Γερμανίας . ΕΕΕΕμμμμ δε σφάξανε!!!
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου