Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Απόπειρες βιασμών από βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες στην Πάτρα με πα΄ολίγον θύματα Ελληνίδες!


Οι ομάδες αλλοδαπών που κυκλοφορούν στην Πάτρα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων.Προχθες σημειώθηκαν δύο απόπειρες βιασμού εναντίον ανήλικων κοριτσιών. Στην πρώτη περίπτωση ένα νεαρό ζευγάρι που είχε πάει σινεμά δέχθηκε επίθεση την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του και την τελευταία ο νεαρός πρόλαβε να κλειδώσει τις ασφάλειες του αυτοκινήτου όταν τρεις αλλοδαποί έκαναν χειρονομίες προς τη νεαρή συνοδό του.


Μάλιστα σύμφωνα με το dete.gr ο ένας από τους αλλοδαπούς είχε σκαρφαλώσει στο καπό από την πλευρά του συνοδηγού λέγοντας κάτι προς την νεαρή.


Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο με θύμα μία 16χρονη μαθήτρια. Το κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι του από το φροντιστήριο, όταν μπροστά της εμφανίστηκαν δύο αλλοδαποί και της έκλεισαν το δρόμο. Η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε και έβαλε αμέσως τις φωνές. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή από σημείο περνούσε τυχαία μοτοσικλετιστής της αστυνομίας ο οποίος κατάλαβε αμέσως τι γινόταν, έβαλε συναγερμό και καταδίωξε τους αλλοδαπούς που τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου