Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!


ΕΛΛΗΝΑΣ σημαίνει ότι είσαι όν του φωτός και του δικαίου ,ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζει το μυαλό σου για να πράξει η καρδιά σου , γιατί από τη φύση σου βρίσκεσαι εδώ για να υπερασπίζεις  την ζωή!
Τα σύνορα της φυλακής των ονείρων σας αρχίζουν εκεί που ξεκινά ο φόβος σας .Δεν χρειάζεται να φοβάστε  τίποτα γιατί είστε η γενιά που θα γεννήσει τον νέο Σωκράτη ,Κολοκοτρώνη  , Καραϊσκάκη. Δεν είστε η γενιά των 500 ευρώ αλλά η γενιά που θα αλλάξει τον κόσμο , η γενιά της ΛΕΦΤΕΡΙΑΣ! Δεν βλέπετε  πόσο σας φοβούνται  αυτοί, πόσο αγώνα κάνουν να σας παρουσιάσουν ως ανήμπορους και άτυχους; Άτυχοι είναι αυτοί που δεν είχαν την ευκαιρία στην ζωή τους να ενωθούν σε ένα αγώνα , να έχουν ένα κοινό όραμα. Αυτοί που σπατάλησαν διπλά τη ζωή τους κυνηγώντας  οράματα πλασμένα από προδοσία .
Δεν έχετε ανάγκη τίποτα παραπάνω από την καρδιά σας και την συνειδητοποίησή σας ότι είστε μοναδικοί. Μια απαλή λάμψη σε ένα αιώνιο σύμπαν . Πως μπορεί η μοναδικότητα να φοβηθεί το χάος; Αφού αυτό πηγάζει εξ αυτήν! Αυτοί που φοβούνται είναι αυτοιπου προδίδουν ,αυτοί που δεν μπορούν να αντέξουν την ΑΞΙΑ να ζουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!
Υπάρχει μια μικρή στιγμή που μπορείς να αλλάξεις τα πάντα! Πρέπει να πάρεις όμως την απόφαση της Αρχής  και τότε όλα μοιάζουν  εφικτά.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου