Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Μετά τον Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ και η Ντόρα ζητάει περικοπές στον στρατόΕπιπλέον μείωση των αμυντικών δαπανών εξήγγειλε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ "ισοφαρίζοντας" την γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ με το περίφημη ρήση "Θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία και θα μειώσουμε κι άλλο τις αμυντικές δαπάνες του Γ. Μπαλάφα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. 


Αποδεικνύοντας ότι η "νέα" ΝΔ της "πανστρατιάς" δεν είναι καθόλου λιγότερο επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια απ'ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Πρόκειται για ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα το οποίο την έννοια "πατρίδα" την εμπιστεύεται στα "αφεντικά" του εξωτερικού. "Πόροι μπορούν να βρεθούν από την μείωση των αμυντικών δαπανών οι οποίες είναι υψηλές" είπε σήμερα στην εκπομπή του Γ.Αυτιά.
Επιβεβαιώνεται κατ' αυτό τον τρόπο και το γεγονός ότι δημιούργησε εύλογα ερωτήματα η απουσία αναφοράς του Α. Σαμαρά στην δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ περί έτι περαιτέρω μείωσης των αμυντικών δαπανών οι οποίες έχουν ήδη μειωθεί κατά 40% την τελευταία πενταετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου