Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων και ζητάει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τους τούρκους!

Δεν υπάρχει Γενοκτονία των Ποντίων, ενώ ο φλογερός Μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγέλης ήταν ένας «αιμοσταγής παπάς», σύμφωνα με την εφημερίδα- δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», που επέλεξε την ημέρα που όλη η Ελλάδα τιμούσε τη μνήμη των σφαγιασθέντων από τους Τούρκους για να... εξαπολύσει μία ανιστόρητη και φριχτή επίθεση στην ιστορία και τον ποντιακό ελληνισμό!....


Το άρθρο αναπαράγει όλες τις αθλιότητες που κατά καιρούς χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στα διεθνή φόρα όταν επιχειρούν να απαντήσουν στο πανεθνικό αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας. Η «Αυγή» κάνει λόγο για «πισώπλατα μαχαιρώματα των ελλήνων ανταρτών προς τον τουρκικό στρατό» τα οποία διοργάνωνε ο Μητροπολίτης Καραβαγγέλης, τον οποίο χαρακηρίζει αιμοσταγή!


Ο ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην αηδία που προκάλεσε το δημοσίευμα έκανε αυτό που κάνει πάντα όταν βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών του: άλλαξε θέση! Ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να στείλει μήνυμα στη συγκέντρωση των ποντιακών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη!


Πρόκειται φυσικά για αστείες καταστάσεις ανευθυνότητας που αποδεικνύουν πόσο σχέση με την Πολιτική μπορούν να έχουν τα φλυναφλήματα διαφόρων συνιστωσών που εδώ και δεκαετίες διακρίνονται για τις ακρότητες και τις περίεργες θέσεις τους έναντι όλων των εθνικών θεμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου