Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Η κατάσταση για την Ελλάδα γίνεται ακόμα χειρότερη, με απρόβλεπτες για το μέλλον συνέπειες αν αναλογιστούμε την κατάσταση που επικρατεί στην εκπαίδευση.


Εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της παιδείας, με πολιτική εννοείται προτροπή και καθοδήγηση, αναλαμβάνουν καίριες θέσεις άνθρωποι που είτε εκ πεποιθήσεως έχουν μια εθνομηδενιστική ιδεολογία είτε λειτουργούν ως έμμισθα πιόνια των νεοταξικών κέντρων. Σε κάθε περίπτωση η δράση τους και σε συνδυασμό με ανάλογη δράση πολιτικών, δημοσιογράφων και διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων(οι οποίες λαμβάνουν περίεργες χρηματοδοτήσεις από ύποπτα κέντρα), έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της εθνικής συνείδησης και του φρονήματος ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Αν στο ως άνω προσθέσουμε την ελλιπή χρηματοδότηση της παιδείας, τον έντονο τεχνοκρατισμό, την έλλειψη ανθρωπιστικού χαρακτήρα της εκπαίδευσης, αλλά και ένα σύστημα από το οποίο απουσιάζει η ευρύτερη καλλιέργεια του πνεύματος, της φαντασίας και της δημιουργικότητας, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος καθώς οικοδομείται μια κοινωνία σε σαθρά θεμέλια.


Παράλληλα βεβαίως γίνεται αντιληπτό και το μέγεθος της προδοσίας εις βάρος της πατρίδος. Η έκφραση ίσως να ακούγεται βαριά, αλλά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Άλλωστε ο Θουκυδίδης είχε γράψει πως προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά προδότης είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει.


Η πολιτική του μνημονίου ήρθε να ενισχύσει τα ανωτέρω και εντάσσεται στα πλαίσια αυτού του πολέμου. Διερωτούνται πολλοί, μα καλά αφού βλέπουν τόσο οι  αιματοπότες δανειστές τραπεζίτες και ξένες κυβερνήσεις ότι αποτυγχάνει η συγκεκριμένη πολιτική γιατί επιμένουν σε αυτή; Η απάντηση είναι πως ο στόχος τους δεν είναι η εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας αλλά η γενοκτονία η φυσική εξόντωση των Ελλήνων και μάλιστα δια ψυχικών βασανιστηρίων. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της περικοπής των ήδη χαμηλών μισθών και συντάξεων με παράλληλη αύξηση των τιμών στους λογαριασμούς, των τιμών στην αγορά και ιδιαίτερα στα προϊόντα πρώτης ανάγκης και καθημερινότητας, αλλά και στην αύξηση της φορολογίας και όλα αυτά σε συνδυασμό με ανυπαρξία παραγωγής πλούτου. Με πιο απλά λόγια η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα υβρίδιο με μισθούς ανατολικής Ευρώπης, φορολογία σκανδιναβικών χωρών και κοινωνική πολιτική τριτοκοσμικών κρατών. Γιατί όμως όλα αυτά;


Αυτά συμβαίνουν τόσο για οικονομικούς όσο και για εθνικούς λόγους. Ο οικονομικός είναι πως θέλουν να πάρουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πήγες. Η Ελλάδα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για ένταξη στην ευρωζώνη και όμως με πολιτική απόφαση ενταχθήκαμε ενώ την ίδια στιγμή μας υπερδάνειζαν με τοκογλυφικά επιτόκια διότι οι ευρωπαίοι σε  συνεργασία με τους εδώ πολιτικούς τους υπαλλήλους γνώριζαν πολύ καλά ότι στο τέλος δε θα μπορούσε η χώρα μας να ανταπεξέλθει στις δανειακές της υποχρεώσεις, για να έρθουν να πάρουν ως αντάλλαγμα των χρωστούμενων γη ουρανό και θάλασσα. Τα χρήματα βεβαίως τα οποία μας δάνειζαν τα περισσότερα προέρχονταν από τους εξοπλισμούς. Με πιο απλά λόγια μας δάνειζαν με τοκογλυφικά επιτόκια τα δικά μας χρήματα.


Ο εθνικός λόγος είναι γιατί μας μισούν και μας μισούν για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι επειδή είμαστε ορθόδοξοι. Ας δούμε άλλωστε ιστορικά τη συμπεριφορά της πλανητικής δικτατορίας προς τους άλλους 2 πυλώνες της ορθοδοξίας τη Σερβία και τη Ρωσία. Ο δεύτερος λόγος είναι διότι η ευρωπαϊκή ακροδεξιά αν και δημοσίως αποκηρύττει το ναζισμό κατά βάθος δε ξεχνά ότι η  αρχή της ταπείνωσης του ναζισμού ξεκίνησε από της Ελλάδα και για αυτό θέλουν να μας εκδικηθούν. Όμως οι πολιτικοί και φυσικοί απόγονοι του τρίτου ράιχ δεν έχουν λογική και δε μαθαίνουν από τα παθήματά τους. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ταπεινώθηκαν με τη συνθήκη των Βερσαλλιών και στο δεύτερο πήραν μια γεύση μια μικρή γεύση του τι σημαίνει ρωσικό ατσάλι. Η τρίτη φορά ίσως να είναι και η τελειωτική.


Η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο της πλανητικής δικτατορίας έτσι ώστε αυτά τα κτηνώδη μέτρα να εφαρμοστούν πιλοτικά και σε άλλους λαούς.  Η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον εντός της ευρωπαϊκής ένωσης. Η ευρωπαϊκή ένωση είναι ένα λάθος της ιστορίας, είναι μια φασιστική οργάνωση η οποία μισεί τα κράτη έθνη και τους εργαζόμενους,  με αποκλειστική της λειτουργία τη νεοφιλελεύθερη πολιτική. Δηλαδή κυρίως δια της διαλύσεως της μεσαίας τάξης που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του έθνους, τη φτωχοποίηση του πληθυσμού υπέρ ολίγων πλουσίων.


Όταν ήταν να μπούμε στην ένωση τα βασικά επιχειρήματα των υποστηρικτών της ένταξης ήταν η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και η διασφάλιση των συνόρων. Όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ενδεικτικά στοιχεία αποτελούν οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, τα συσσίτια σε σχολεία, οι αυτοκτονίες απελπισμένων συνανθρώπων μας, το καταιγιστικό κλείσιμο καταστημάτων, αλλά και η γενικότερη κατάθλιψη και όλα αυτά σε περίοδο ειρήνης.
Σε ότι αφορά την εθνική ασφάλεια πέραν του υποτιμητικού του πράγματος να λέμε ότι εντασσόμαστε σε έναν οργανισμό για να διαφυλάξουμε τα σύνορά μας υποτιμώντας έτσι τις ένοπλες δυνάμεις ως να μην μπορούν να ανταποκριθούν, οι εχθροί μας αποθρασύνθηκαν με γεωμετρική πρόοδο όλα αυτά τα χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου