Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!! γράφει ο Τουλγερίδης Γιώργος.


Έλληνα !!!!
Αύριο καλείσαι να ψηφίσεις στην εκλογική αναμέτρηση η οποία είναι η πλέον κρίσιμη των τελευταίων  τεσσάρων δεκαετιών .Έγινε έτσι γιατί επί τέσσερις δεκαετίες τα κόμματα  του συστήματος μας περιπαίζουν μας κοροϊδεύουν μας  κλέβουν και τα τελευταία δυο χρόνια αρχίζουν να μας πουλούν.
  Τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  έχουν στήσει ένα άγριο φαγοπότι πίσω από τις πλάτες μας με τη συμμετοχή των «υμετέρων»  με σκοπό το προσωπικό τους όφελος  και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας  μέσο του χρέους στους εβραιοσιωνιστές δανειστές μας !Μιλούν με ξύλινα λόγια για πράγματα που ο απλός πολίτης δεν μπορεί να τα καταλάβει και να τα αντιληφτεί. Δεν δίνουν δεκάρα για την ανεργία που μαστίζει την χωρά και ιδιαίτερα την νεολαία. Δεν δίνουν δεκάρα για τα καθημερινά προβλήματα που μαστίζουν τον απλό πολίτη .Παιδιά στα σχολεία λιποθυμούν από την ασιτία ,γέροι και πρώην επιχειρηματίες αυτοκτονούν ,απλός κόσμος δεν έχει να πληρώσει τις βασικές τους ανάγκες  (φαγητό ,θέρμανση ,ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ).Και αυτοί τι; Το χαβά τους !Σου ζητούν την ψήφο σου για να σε γ@μήσουν ακόμα πιο πολύ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!
Και μέσα σ όλα αυτά έχουμε και το ΛΑΟΣ !Το δεκανίκι της κυβέρνησης που ξεπούλησε την πατρίδα μας. Στην αρχή ένα πατριωτικό σύνθημα και μετά την μεταμόρφωση του   πατριώτη τιμωρού σε τρίτο επιβήτορα του ελληνικού λαού.
  Η αριστερά ,η πολυδιεσπασμένη αριστερά :ΚΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ,μ(α)λ(ακες) ΚΚΕ, ΚΚΕ Μ(Α)Λ(ΑΚΕΣ), ΟΑΚΕΕ και δεν συμμαζεύεται .Ποτέ δεν μπόρεσαν να συντονιστούν ,  ποτέ δεν μπόρεσαν να πείσουν .Ανεφάρμοστα κουμμουνιστικά μοντέλα ,με ανθελληνικές πολιτικές ,απάτριδες θεωρίες με σάλτσα αντιχριστιανισμού  κατάφεραν να αυτοχαντακωθούν στα μάτια της ελληνικής πατριωτικής και ορθόδοξης κοινωνίας γιατί ως γνωστόν : « οι έλληνες κατά την ιστορικήν και κοινωνικοπολιτισμικήν  των παράδοσιν δεν ημπορούν να είναι ευεπίφοροι  εις τον κομμουνισμόν». Η αριστερά στην Ελλάδα δεν είναι λύση είναι ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ!
   Τα πολιτικά μορφώματα του συστήματος  είτε από αριστερά είτε από δεξιά :Ανεξάρτητοι Έλληνες ,ΚΟΜΜΑ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΜΗΤΣΟ……Η-δεν το λέμε όλο για ευνόητους λόγους),ΔΗΜΑΡ ,προσπαθούν να πείσουν ότι προήλθαν από παρθενογέννεση,ότι δεν σχετίζονται κανένας τους με τα εκατοντάδες  σκάνδαλα της μεταπολίτευσης. Σκάνδαλο ΕΛΙΝΤΑ, ΣΙΕΜΕΝΣ ,ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ κ.α. Υπογραφή της συνθήκης της Λισαβόνας και του ευρωστρατού,του ευροσυντάγματος και της πυραυλικής  ομπρέλας .Μήπως τα ξεχάσατε συστημικοί κολοτούμπες Πανο Καμμένε και Ντορούλα Μπακογιάννη;Οσο για το μόρφωμα του κυρίου Κουβέλη ας μας πει για τις θέσεις του κόμματός  του και της τομεάρχη για θέματα Παιδείας του κόμματος του. Την «κυρία» Ρεπούση (re pussy).Ναι καλά θυμάστε την κυρία περί συνωστισμού το 1922 στο Λιμάνι της Σμύρνης των ελλήνων και του , «οι έλληνες δεν υπήρξαν ποτέ θύματα από τους Τούρκους». Ας μας πει η κυρία Ρεπούση για την άποψη της να κατεβούν οι εικόνες των αγίων και των ηρώων του 21 από τις σχολικές αίθουσες .Αυτές δεν είναι τυχαίες θέσεις του κόμματος αυτού, είναι  μέρος του σχεδίου εθνοκτονίας  της Ελλάδος απλά αυτή είναι η αριστερή ευρωπαϊκή εκδοχή της.
   Οικολόγοι-Πράσινοι .Μόνο οικολόγοι δεν είναι .Είναι ένα ευρωπαϊκό φαινόμενο .Εμφανίστηκαν ξαφνικά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.Χρηματοδοτούνται από μεγάλους ευροσιωνιστές επιχειρηματίες  και εργοστασιάρχες και με πρόσχημα την «Πράσινη ανάπτυξη»-σας θυμίζει κάτι αυτό;-με αποτέλεσμα τα μεγάλα εργοστάσια να πουλούν τα προϊόντα και την τεχνογνωσία τους και να απορροφούν μέσω των πολιτών –επενδυτών ,τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις π.χ.φωτοβολταικά, κουφώματα αλουμινίων κ.α. Πολύ καλή κομπίνα .Στην Ελλάδα ως γνωστόν έχουμε επικεφαλής των οικολόγων τον κύριο φιλοσκοπιανό Τρεμμόπουλο μέλος  του σλαβόφωνου κόμματος και γνωστό για τις θέσεις  τους περί δημιουργίας της μεγάλης Σλαβικής Μακεδονίας ,ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. Συμπέρασμα :αν είσαι οικολόγος ψήφισε καλύτερα Βεργή.
Έλληνα!!!
επειδή σε βλέπω είσαι  έτοιμος να την ξανακάνεις τη μ@λακία σου , σε καλώ  να σκεφτείς:
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ
ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΑΕ Ι ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ , ΤΗ ΧΩΡΑ  ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΥΣΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ
ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ , ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ!
                                                                                               Τουλγερίδης  Γιώργος
                                                                                                Ιστορικός - εθνολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου